mirelit

Bemutatkozó

2022. november 14. - mirelit

Kik vagyunk mi?

rajztabla_1.png

Konyhánkban két dolgozó egyetemista sürög-forog, akik pontosan tudják, hogy nem mindig ér rá az ember főzni vagy bevásárolni és a Glovo, meg a hasonló szolgáltatók sem diákzsebre lettek szabva.

Mivel a munka és az egyetem szinte teljesen lefoglalja a hétköznapjainkat, sajnos szinte soha nincs időnk arra, hogy alaposan átnézzük a kamrát/hűtőt egy-egy bevásárlás előtt vagy az anyai tanácsokat telefonon keresztül követve megvalósítsuk a legtutibb (és sokszor egyben legkomplexebb) családi receptet. Ugyanakkor úgy gondoljuk, hogy léteznek olyan egyszerű és gyors konyhai megoldások, melyek a fagyasztott pizzánál egészségesebb, illetve a zacskós levesnél tartalmasabb gasztronómiai élményt biztosítanak. Ezen ötletek tárházaként született meg a mirelit.

Mitől elit a mirelit?

Egyszerű és gyors. Mi az ilyen megoldásokat keressük, amikor egy-egy hosszú nap után üres a hűtőnk és a gyomrunk. Javaslatainkkal és tanácsainkkal szeretnénk a saját, illetve a Ti életeteket is megkönnyíteni, hisz tudjuk, hogy a tanulás, a munka meg a bulizás mellett nehéz időt és energiát fordítani a konyhai feladatokra.

A mirelit Instagram és Facebook oldalán  hétről hétre kreatív, hozzáférhető és praktikus tanácsokkal látunk majd el benneteket, melyek nemcsak megkönnyítik az életet, de élvezhetőbbé is teszik a konyhában töltött időt. Emellett a fagyasztott alapanyagok sokszínű felhasználási lehetőségét is szeretnénk kidomborítani, illetve bebizonyítani, hogy percek alatt is lehet minőségi, egészséges ételeket készíteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mirelitkonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr4017978576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása